tag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post4641253345546886384..comments2023-10-10T17:32:30.026+02:00Comments on Bergamott: Tipp befőzéshezBergamotthttp://www.blogger.com/profile/04185289930130164779noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-75263100253345486282013-10-06T12:19:39.925+02:002013-10-06T12:19:39.925+02:00Mi nem használunk mikrót, persze jó vita téma, hog...Mi nem használunk mikrót, persze jó vita téma, hogy káros vagy nem. Én úgy vagyok vele, hogy könnyen elvagyok nélküle, akkor meg tuti nem káros :).<br /><br />Igen, jó sok bevált módszer van, szerencsére, mert van miből válogatni!<br /><br />Ha nem eszitek meg a barátok biztos örülnek télvíz idején egy-egy finomságnak! :)Bergamotthttps://www.blogger.com/profile/04185289930130164779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-15560700150386600362013-10-06T05:41:20.629+02:002013-10-06T05:41:20.629+02:005 perc a mikroban egy ujjnyi vizzel meg energiatak...5 perc a mikroban egy ujjnyi vizzel meg energiatakarekosabb, viztakarekosabb, ecettakarekosabb es gyorsabb.<br />Nalam sem szokott megromlani semmi, inkabb az a baj, h tobbet teszek el, mint amit megeszunk.zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/14229510552486569276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-51944564202145009942013-09-25T09:32:07.549+02:002013-09-25T09:32:07.549+02:00Köszönöm, ezt a választ!
Köszönöm, ezt a választ!<br />Bergamotthttps://www.blogger.com/profile/04185289930130164779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-83394042115279757152013-09-25T08:47:00.571+02:002013-09-25T08:47:00.571+02:00Bocsánat, ha úgy érzed, nem kioktatni akartalak. (...Bocsánat, ha úgy érzed, nem kioktatni akartalak. (csak teljesen feleslegesnek érzem a fertőtlenítést)<br /><br />Egyébként meg tényleg így teszek el mindent (tegnap épp 9 liter paradicsomlét) és nem romlott meg semmi. Ahogy írtam, csak annak lett baja, ahol nem zárt rendesen a tető.<br /><br />(igen a boltban sikerült megcsipni az utolsó rekesz paradicsomot)<br /><br />IldikóIldikóhttps://www.blogger.com/profile/00853082155091649635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-11176154509084457742013-09-24T13:00:12.419+02:002013-09-24T13:00:12.419+02:00Drága Ildikó!
Jó modorral sem tömte a fejed anyuk...Drága Ildikó!<br /><br />Jó modorral sem tömte a fejed anyukád, az már látszik... Egyébként ismertem mást is az "azt annyi" hozzáállású emberek közül, meg is romlott a befőttjük java. Például anyukám, aki idén már felhívott, hogy kislányom, hogy is csinálod? Mert mi még februárban is lecsót ettünk.Bergamotthttps://www.blogger.com/profile/04185289930130164779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4146453857826310935.post-54477540187660910342013-09-24T12:37:42.856+02:002013-09-24T12:37:42.856+02:00Ilyenkor örülök, hogy anyu csak a befőzés előkészí...Ilyenkor örülök, hogy anyu csak a befőzés előkészítésében engedett segíteni. (és nem tömte hülyeségekkel a fejem)<br /><br />Fertőtlenítés? Minek, mindent forrón bele az üvegbe, lezárni, azt annyi. Tartósítószer mentesen. Ha rendesen le van zárva az üveg (nálam ez szokott a bökkenő lenni, a bébiételes üvegeket nem erre tervezték), semmi nem romlik meg. <br />Jövőre próbáld ki egy-két üveggel, meglátod így is jó lesz.<br /><br />IldikóAnonymousnoreply@blogger.com