A családban egyedüliként nem eszem húst, így az ünnepi ebédeknél már nem szoktam magamnak külön készülni, mert nem is igazán vagyok konyhatündér, eszek bolti rántott sajtot. Viszont most én voltam az ünnepelt, így a szülinapi ebédet rám hangolta Tízéves, mit mondhatnék, pöpec lett.
Feltalálta a tejszínes sült sajtot!
Azaz, reszelj sajtot, tedd egy kerámiaedénybe, ujjnyi vastagon, majd őrölj rá csilit, borsot, ami tetszik. Öntsd meg tejszínnel, de épp csak, mert ha túlöntöd csucsog a végén. Majd süsd pirulásig. Várj, míg szeletelhetőre hűl.
Nomnomnomnomnom
VálaszTörlésEzt a tejszínes sajtot kipróbálom, mielőtt levédetnéd.
VálaszTörlésRemélem ízleni fog! :)
Törlés